dissabte, 29 de setembre del 2012

Bossa per l'Ipad

Feia mesos que la meva cosina Marta havia vist la roba de les màquines d'escriure i m'havia demanat una funda pel seu Ipad...
Però entre l'estiu i altres temes pendents, fins ara no he pogut fer-la. Vaig copiar-me la funda d'una altra que es va fer al Tela Marinera i que em va agradar molt. Estic molt contenta del resultat.
Ja la he regalat, i em sembla que li ha agradat molt!
No vaig pensar a fer més fotos i sols tinc aquesta...
Per sorpresa meva, ella m'esperava també amb un regalet que us ensenyo tot seguit. Ella també és molt manetes, sinó mireu el seu blog  http://marta-puntaire.blogspot.com.es/    i em va regalar aquesta fantàstica bossa que segur que utilitzaré per posar les meves coses de patchwork...


diumenge, 23 de setembre del 2012

Més bolsos de ganxet

Estic totalment enganxada al ganxet!!!
Aquest primer bolso l'he portat tot l'estiu, m'ha anat molt bé. Està fet amb "trapillo" de color gris i amb ganxet XL del número 15. Crec recordar que vaig convinar el punt baix el punt alt!

I aquest altre està fet amb corda!!
És una còpia d'un bolso que va fer la meva cunyada i que em va agrada moltíssim. Tot està fent amb punt baix.
Encara no l'he estrenat però en tinc moltes ganes.



Ara ja he començat de nou al Tela Marinera i espero que em torni a centrar en la patchwork, que tinc molts i molts projectes per fer! Però no deixaré el ganxet, això segur que no!

dilluns, 10 de setembre del 2012

Bolsos Ganxet XL

Aquets estiu m'he iniciat als bolsos de ganxet XL
És fàcil, ràpid i divertit!  I el resultat és força espectacular
N'he fet 5 de diferents, alguns per les meves filles i altres per regalar. 
Aquí us ensenyo alguns d'ells.








A la Maria i a la Berta els hi han encantat, han set la novetat de l'estiu!!




diumenge, 2 de setembre del 2012

Cobrellit per la iaia Maria

Fa uns quants mesos vaig començar una cobrellit per la meva mare, l'any passat li vaig fer un bolso i aquest any tenia ganes de fer quelcom més gran. Encara no havia fet res tant gran i em feia una mica de pànic. Però poc a poc vaig anar fent i aquí teniu el resultat.




 Li vàrem regalar per Santa Maria, el 15 d'agost, i pel seu aniversari que és el dia següent, 16 d'agost. Ho celebra tot alhora. Li va agradar molt i la veritat és que col.locada al llit queda molt bé.


Aquí teniu alguns petits detalls...