dilluns, 20 d’agost del 2012

Bruses espectaculars!!

Ja he tornat de vacances! Feia molts dies que volia publicar aquesta entrada però no tenia internet! He desconnectat totalment de tot!!
Abans de començar les vacances vaig fer aquestes dues bruses per la Marina i per la Berta. El patró me'l va passar la Marta del "Tela Marinera" i em va explicar com fer-les. Jo no estava del tot convençuda de saber-ho fer, però SI, ho vaig aconseguir i aquí teniu el resultat!
La veritat és que jo les trobo "moníssimes" i super fresques... Les han portat molt aquest estiu i a tothom els hi ha agradat moltíssim!





  

 

11 comentaris:

  1. Que maques!!!!! Magraden MOLTÍSSIM Montse!! I la roba que has utilitzat és preciosa! Ah, i el remate amb ganxet..genial! Quines ganes tinc d'aprendre!!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Montse!!! Quants dies!!! Aquestes bruses són SUPER MEGA ESPECTACULARS!!!! La tela és UNA PASSADA, i el ganxet NI EN PARLEM!!!! M'encanteeeeeeen!!! Que guapes que estan les teves nenes...Per cert, conec el lloc de les fotos! jeje! Que bé que s'hi menja... ;) Tu ja has acabat les vacances i jo encara les he de començar... Fins aviat!!! Petons!!!

    ResponElimina
  3. Iep!!!! Benvinguda Montse!!!!
    Aquestes bruses són espectaculars i molt molt divertides!! El disseny és d'allò més portable i lo del ganxet és un detall molt enginyós!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Molt que molt maques les bruses! Genials i estan molt guapes! Ptns!

    ResponElimina
  5. Ben retrobada Montse.
    Les bruses son genials !!!!
    Petons.

    ResponElimina
  6. Ai elles !! Que maques i elegants ;)

    T'han quedat molt bé :D

    Benvinguda al retorn...feixuc retorn !!

    ResponElimina
  7. Realment aquestes bruses són una passada!!! Han quedat guapíssimes les nenes i les bruses!!! Estan molt guapes i les fotos són molt xules!!!

    ResponElimina
  8. Una monada de brusses! I les nenes maquíssimes!!

    ResponElimina
  9. Doncs t'han quedat impressionants!!!

    JO en volia fer una per la Maria però se'm va tirar el temps a sobre. Ho aparco per l'estiu vinent!!!

    ResponElimina
  10. Maquissimes les brusses i el cubrellit precios.

    ResponElimina